söndag, september 30, 2007

Ännu en dags jakt!

Näää nu lurade jag er allt :-) Idag blev det bara lite träning på Revingefältet.... Ingen jakt alls. Inte ens efter kaniner, jag fick gå hos matte mest hela tiden idag, hon tycker jag och Pussel försvinner alldeles för långt bort på egen hand liksom. Trist.

Jag fick göra en lååång dirigering över en äng, och det var lite svårt för först fick Melker och jag ta ett linjetag (som vi hade sett läggas ut) och sen, efter det, så skulle vi springa ditåt en gång till - fast ytterligare 40 meter ut... Både Melker och jag tyckte det var lite svårt och vimsade runt en del. Fast vi skyller på människornas taskiga dirigeringsförmåga.
Bobby fick ett sökområde som han rensade snabbt som blixten, så nu får hans husse allt fundera på vad vi ska göra nästa gång i Bobbys sökutvecklingsträning! När vi gjort lite linjetag så gick vi iväg till en liten damm med staket runt om, där fick Pussel och Dacke specialträning - att stå ute i högt gräs och få en markering i vattnet - dvs springa genom gräset, genom/över/under staketet, ner i dammen och så tillbaka. Samma väg skulle de gå. Helst.

Jag fick inte bada men jag var blöt i alla fall, för det regnade och så var det alldeles blött i det höga gräset. Så va 17, vi kunde ju fått bada allihopa för det hade ju inte gjort nån skillnad ju!!

Sen har matte tvättat bilen och dammsugit den och såna tråkiga saker. Fast det är väl bra så bilen är ren och fin när vi ska åka i den nästa gång, alla vi blöta, leriga men glada fyrbenta!!

1 kommentar:

Caroline sa...

Ni är så finurliga när ni tränar... Det är egentligen bra för så kan vi bara apa efter :-)

Vi ses nogi veckan för jag måste ha massa dummisar av din matte...

Kramiz från oss