måndag, oktober 01, 2007

Måndagsträning med Akila

Idag har vi varit ute på Revingefältet igen - jag och Peggy och Pussel. Där träffade vi Akila som är en golden retriever och Daisy som är en annan golden retriever som faktiskt har bott hos oss för jättelänge sen, och deras husse. Akila tävlar lydnad med sin husse, och hon var jättestolt för att hon hade blivit CHAMPION. Fast nu ska hon börja träna apportering igen :-)

Vi började att göra ett sök till Akila, för hon har haft lite svårt för det tidigare säger hennes husse. Idag var det inte svårt alls sa Akila! Fast hon blev lite trött... Så Pusslet fick hämta in de som var kvar. Peggy och Daisy fick sitta fastbundna i varsitt träd. Vi andra kan sitta lösa hela tiden.

Sen fick Pussel och Akila göra linjetag till två punkter, och Akilas husse fick hemläxa, de ska träna utskick! Några markeringar gjorde de också.

Sen, ÄNTLIGEN, fick jag göra nåt. Det låg kvar två dummiesar vid linjetagspunkterna, och den första gick bra men på den andra så drog jag hela tiden lite åt första punkten, så matte fick bli lite arg. Sen hittade jag den också.

När vi skulle åka hem hade Akilas husse tappat bort ett koppel fast sen hade han inte tappat bort det trots allt. Människor... jaja.

Inga kommentarer: