lördag, oktober 27, 2007

Nähä, inte idag heller...

Ut i bilen på morgonen, med täcken och träningsväska. Fast först stannade vi i Fiskeaffären i Lund och köpte födelsedagspresent till Jeroen som bor hos moster Lillil och Lille Elliot (han som är lite rädd för mig, konstig varelse va?!). Och SEN åkte vi till Mios mormor&morfar, fast de började med att Pussel, Bobby och Mio fick gå ut och träna. Fast sen så blev det min tur också. Dacke och Melker och Truls och Jumjum fick också gå med ut. Först fick Dacke hämta in några dummisar från ett sök i betorna, där de små inte hade fixat hem allihopa. Sen fick Truls göra lite linjetag och några markeringar, och då fick vi sitta en bit bort och titta på, medans människorna kom med olika träningsförslag.

Och SEN var det ÄNTLIGEN våran tur. Vi fick göra ett jättejättelångt linjetag till en harv (eller nåt liknande) ute på åkern. Skitenkelt! Det tyckte vi alla tre. Sen fick Truls träna närsök och vi andra fick varsin markering med apportkastaren - DET är kul!! Fast jag fick bara en, och sen fick jag inte göra mer.

Jag är nämligen SJUK. Matte fick provsvar igår, och det kanske förklarar att jag inte brydde mig om att löpa ordentligt och att jag ibland är lite trött och "off". Jag får piller varenda dag till frukost nu, dom är inte goda och jag har redan lärt mig sortera ut dom, så nu trycker matte dom i halsen direkt istället för att mecka med köttbullar och skinka och ost och sånt... UÄÄCCKK!! Det är därför jag inte fick åka på jaktprov idag. Skittrist. Jag tycker ju jaktprov är rätt kul, med massor av vass och sök och sånt....

Sen fick vi åka hem för Mios människa hade bråttom för hon skulle åka till Hasses Lada. Vad ska hon göra i en lada? Och vem är Hasse?!

1 kommentar:

Caroline sa...

Nu blev sidan fin!!

Jo, hasse var säkert där tillsammnas med Jill JOhnsson o Rednex..Helt OK faktiskt!