söndag, oktober 28, 2007

Pussel är till salu.

Dj-ligt billigt dessutom. Matte är arg på Pusslet idag... Inte bara lite utan jättemycket faktiskt. Vi har varit på jakt idag, och det var jättekul (förstås, jakt ÄR kul!). Fast eftersom jag är lite sjuk så får jag inte göra så mycket, så jag har suttit i bilen rätt mycket. Ibland har både jag och Pussel fått vara med ute, så att jag kan ta dom SVÅRA fåglarna ifall det behövs och Pusslet får göra grovjobbet.

Pusslet har varit lite busigt idag, och sprungit och sprungit och sprungit. Lite yr helt enkelt. Visst har hon hämtat ankor också, men jisses vad hon har sprungit! Så vid Kajs Damm så fick Pussel vara i koppel. Jag hämtade ett par Svåra Apporter i granskogen bakom ryggen, men inte så många, för till höger om oss stod Jackie med sin husse och hon tog Egna Initiativ ett par gånger. Och till vänster stod Melkers Husse utan Melker, och han sköt en anka som landade i granet. Då kunde inte Pussel sitta still längre, och knallade. Med koppel på. Tyvärr satt mattes tumme fast i kopplet liksom...

Då sa matte två Väldigt Fula Ord. Sen stod hon dubbelvikt en stund och kunde inte säga några ord alls. När matte vaknat till liv igen och konstaterat att tummen fortfarande satt kvar på handen (fast den gick inte att böja på) så fortsatte hon säga fula ord om Pussel. När vi kom till bilen fick tanterna plåstra om mattes tumme, för det var inte så bra att få ankblod i såret, sa dom. Sen var jakten slut och vi åkte hem.

Matte tar härmed tillbaka vartenda ord hon sagt om att Pussel är stadig, lydig och alltid sitter kvar och aldrig knallar... Så är det någon som vill ha en tumavslitande knallande Pusselhund med mycket spring i benen, så är det bara att skicka ett mail :-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla snälla Pussel som ALLTID sitter med rumpan i marken :) Hehe Minus har kanske börjat lära ut lite väl mycke nu....

See you

//Miomatte

Anonym sa...

Min matte föreslog nyss ett byte...kanske..eller hrm, ja din matte e ju van vid gulingar så det kan väl kvittra tyckte min matte!?Hon skulle nog passa bra med an svarting , säger hon. Fattar inte varför faktiskt!!Vi trampade hare, en dök ut framför mattes 39:or, och stack...det var väl inte så lysande tyckte jag, och drog efter-så klart, man måste ju hjälpa henne,hon e inte så snabb.Så jag drog(som en avlöning muttrar hon).Och ja jag kom ju inte tillbaka tomtassad!Såklart!!Man måste ju fullfölja det man påbörjat.Men huga va matte såg ut!Det rök ur örona på na´.Kanske jag kan va hos dej på prov annars, tills båda har lugnat sig?

Minus sa...

Fick du tag på den också?!?!?!
Jeeezez... Wow what a guy :-)

Minus sa...

Jag har nu sovit på saken, och kommit fram till att du är såå välkommen hit, ja i utbyte mot Pusslet då alltså. Din matte kan säkert få en gul tant "på köpet" liksom också :-)
Puss från MinuS

ps mattes kan röra lite på tummen nu, men inte böja den mer än lite, lite....

Anonym sa...

Jag kommer,,,min matte säger att jag ska gå fot i resten av mitt liv, speciellt på hardrev, o jag får aldri nånsin apportera mer(detta året?eller hur menar hon egentligen-fattar du?)Jag har ju i alla fall inte orskat henne nån fysisk smärta.Möjligen känslomässig...hi hi.Ska jag ta med egen filt eller kan jag låna av er?För, ni HAR väl filtar att sova på??

Caroline sa...

Lilla snälla Pussel har faktiskt fått 75 av 100p på WT idag!

Och hade det inte varit för att vissa hade planterat ut sorkar där så hade hon haft mer :)

Dessutom satt rumpan bergfast i marken!

Kram

Minus sa...

Såklart vi har filtar! Å biabäddar! Och gröna plastsängar! Och en soffa framför tv´n! Och så min favorit - sängen.... fast den är MIN ;-)
När kommer du?
//M