torsdag, september 27, 2007

Orange attack från ingenstans!!

Idag har varit en lugn och stilla dag.
Matte var nog lite trött efter gårdagens äventyr faktiskt, vi sov länge (inte mig emot...) och efter att matte har varit och inhandlat ett par nya skor så har vi tillbringat eftermiddagen mestadels i sängen, förutom en liten stund i soffan.

Lugn och stilla dag, ja... ända tills eftermiddagspromenaden. Peggy och jag tog med matte ut på järnvägsspåret, och vi hälsade på några hästar i södra hagen och konstaterade att norra hagen var hästtom. Äntligen!! Nu kan vi träna i hästhagen igen :-) Vi gick tillbaka genom den tomma hästhagen, och där så hade matte lagt en dummy som jag skulle få ta med en tjusig vänstervinkel. Och jag gör - förstås - en tjusig vänstervinkel, men som en vit torped kommer Peggy förbi och snor dummyn mitt framför ögonen på mig. Då kallade matte in mig, jag sprang - förstås - raka vägen hemåt och då kastade hon en orange dummy PÅ mig. Rakt i huvudet!! Jag hade ingen aning om vad det var för hemskt orange som anföll mig flygandes, så jag skrek. HÖGT. Sen snodde Peggy den dummyn också. Dumma matte. Och Dumma Peggy. Sen ville jag faktiskt gå hem. Fast jag fick lite godis och blev glad igen.

Sen fick Peggy koppelarrest och jag fick göra några kuliga markeringar in i ris och snår.


Det var en STOR tung dummy. Ett potentiellt mordredskap faktiskt. Matte säger det var en valpdummy som väger sådär 125 gram, men det var det INTE. Det var en STOR tung jättedummy som säkert vägde 2,5 kg. Minst.

1 kommentar:

Susanne sa...

Usch! Vad otäckt. Jag skulle oxå ha velat gå hem direkt om min matte kastade en dummy på mig. Vaddå valpdummy? Valpar väger väl mer än 125g?!?

Puss Trulle