söndag, september 02, 2007

Andjakt 3

Imorse vaknade matte jättetidigt för vi gick ju och la oss jättetidigt igår... Så vi fick springa på Revingefältet - det är KUL! Sen åkte vi hem och åt frukost.

Och vet ni vad vi gjorde sen?! Ja efter att ha slappat hela fm alltså? Jo det var - in i bilen, med regnkläder och viltgalje och kängor och hörselskydd. Och andjakt nr 3 - tjohoo!! Pussel var med också, men strunt samma. Fick träffa massor av polare jag inte träffat på jättelänge, bl a Guinness (som också är en Saga-hund, fast jättestor). Han fick åka i våran bil, fast Pussel tänkte bita av honom nosen först. Men då blev matte arg på henne.

Lite sur blev jag dock, för Pussel och jag fick bara vara ute på varannan såt. Men hallå, det är ju JAG som är andjaktsspecialisten ju! Varför måste det där lilla Pusslet också vara med??? Nåja, jag fick göra dom svåraste (och kuligaste...) sakerna så det var ju rätt ok ändå. På allra sista stället så fick jag verkligen jobba, det är höga branta kanter ner till vattnet, och jag sprang upp å ner, upp å ner, upp å ner.... Och hämtade och hämtade och hämtade... Matte var nöjd när vi åkte hem.

Sen minns jag inget mer. Jo jag fick kvällsmat när vi kom hem. Med extra rester i för att jag varit så duktig hela helgen. Mums. Sen gick jag och la mig i mattes säng....zzzzz........

Inga kommentarer: