söndag, juli 15, 2007

Hemma igen...

... helt slut... det har varit en fantastisk helg! Jag har fått bo på hotell - bra sängar och god mat och trevligt sällskap! - och så har jag fått vara på nåt slags Världsmästerskap tror jag det var i apportering, i alla fall var där hundar från Italien och Ungern och Tyskland och Norge och Holland och en massa andra ställen som jag aldrig hört talas om.

Här kan man läsa mer om hur det gick.
http://www.working-retriever.dk/php/results/results.php

I mitt lag var det förutom jag då alltså Grynet som är svart och hon hade Janne med sig i snöret, och så Scotty som är en gul pojkspoling men han hade rätt bra koll på Tomas så det funkade i alla fall. Och det var jättekul för de där i röda kepsar sköt och kastade och det var rätt svåra saker ibland, men våran coach hade full koll på vem i laget som skulle göra vad och jag fick göra jättesvåra saker men det fixade jag förstås :-)

Matte är så nöjd så nöjd. Jag också. Fast mest är jag trött nu... Ligger praktiskt taget redan i sängen.... Jag ska berätta mer sen, jag lovar!

Joförresten, jag fick ju träffa Skipper igen i fredagskväll också - jag är nästan lite kär i Skipper! Fast det är inte så ömsesidigt. Så sen så försökte jag hångla upp Melker istället... Funkade inte det heller, tyvärr.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hmmm hallå där, skulle ni inte apportera eller? Det där gillade ju inte jag att få veta-det där med MElker tex.Vad gjorde DIN MATTE DÅ?Det berättar hon minsann inte. hm hm
Morris(INTE SOTIS)

Minus sa...

Jo vettu då sa matte att jag var både TÖNTIG och PINSAM och så fick man faktiskt INTE göra... Äsch.

Resultatrapportören sa...

Grattis till de fina resultaten, vilken härlig runda ni gick på söndagen.

Anonym sa...

Du försöker väl bara visa matte hur det ska gå till ;0)

Jill sa...

Stort Grattis till er fina prestation. Med så kort varsel också! Kul och bra jobbat!