fredag, juli 06, 2007

En lättnadens suck.....

.....drog jag i går för det var ingen Tollare!! Ingen ny valp till huset överhuvudtaget, om nu någon gissade på det, hihi! Tyvärr ingen katt heller.

Pussel kom hem igår eftermiddag alldeles överlycklig för hon först fått åka bil med Mio och Jumjum och springa och busa i regnet i Saxtorp, och sen hade hon fått åka till Helsingborg och träffa "den nya"!! Jaja, vi andra fick minsann sitta ute i REGNET i hundgården och lida. Förskräckligt var det faktiskt!!!
Sen hade matte och Pussel tillråga på allt varit på moster Lillils födelsedagskalas och ätit tårta. Fast Pussel fick ingen tårta. Bara gurkbitar som Elliot matade henne med. Pussel hade pussat på Elliot sådär en 137 gånger, ja varje gång hon gick förbi honom :-)

Sen hade matte och Pussel kört hem med "den nya". I ösregnet. På ett ställe var det översvämning så dom fick köra en annan väg... Vindrutetorkarna fungerar i alla fall, de är väldigt mycket testade faktiskt :-)

Så här ser "den nya" ut:

6 kommentarer:

Anonym sa...

Puh......Ingen tollare var det vicken tur!....(Hi hi skojade bara-om sverker nu skulle få för sig att läsa detta eller cecilia o alla de andra tollarmäniskorna)Men ursnygg e hon ju...för det e väl en hon(d) eftersom hon e röd? Kan man ligga på rygg med benen i vädret o vifta på svansen i den? Kan en av de gula göra det också-DÅÅ e den stor. Nästan som en Rerrari faktiskt! Grattis önskar Morris

Anonym sa...

FERRARI SKULLE DET NATURLIGTVIS VARA......

Susanne sa...

Åh,vilken snygg! Jag vill oxå att vi ska ha en röd (passar så bra till min svarta päls), men jag vår väl nöja mig med vår gröna...

Trulle

Fyra svarta i Småland sa...

Åh va fin den är, grattis! Undrar om det är något som går nu.....vi ska visst få en annan snart också ryktas det om, en blå!

Skipper på landet sa...

Vicken sabla röta att det inte var en tollare!
Snygg kärra Minus! På med solbrillorna!
Kom snart hit!

Din vän Skipper

Minus sa...

Ja, och nu har jag fått åka i den också! Fast vi har ingen bur ännu. Så det är mycket "sitt där", "sitt inte där", "håra inte ner", "akta lacken", "gå inte så nära", "var försiktig" osv osv... suck vad jag blir trött.... Va f-n, det är väl ett transportredskap eller?!

Jajamensan Skipper - jag kommer!! Jag har nämligen hört ryktas om att matte och jag och Pussel ska åka norrut om några veckor....!!! Tjohej!!

/Minus