torsdag, september 28, 2006

Kvällspromenad i elljusspår...

Först verkade det bli jättekul, Pussel och jag och matte åkte iväg med bilen igår, ut i skogen fast det var inte så mycket skog när vi kom fram, mest parkeringsplats. Jo en liten damm med ankor i också. Sen kom våra labradårpolare och då blev Pussel alldeles sprallig och överlycklig, och så gick vi ut i skogen!

Fast vi hittade ingen riktig skog att springa i - bara en hård, bred gångväg med LAMPOR överallt. Så människorna avvek från gångvägen och gick ut i den orörda skogen! Fast efter sådär 75 meter så kom vi ut på en - ja just det: en hård, bred gångväg med LAMPOR. Vi som var väluppfostrade fick gå lösa för det mesta, men de andra fick gå i koppel. Hela tiden. Efter trekvart var tillbaka på parkeringsplatsen, och det var kanske tur att vi inte tog 7 km-rundan utan att vi gick slutet på 2,5-km-runtan OCH att det var lampor på vägen för det blir ganska mörkt även i tråkig skog...

Det var ingen kul skogspromenad... Det var liksom inte precis som att springa på Revinge inte. Det här var TRÅKIGT. Matte säger att vi ska åka till Torup en gång till. Fast då ska vi gå i RIKTIGA SKOGEN och inte på nåt jäkla elljusspår.

Inga kommentarer: