söndag, november 25, 2007

Söndag. Och inga fasaner på hela helgen...

Tänk att det kan hända så mycket på en helg, fast det inte är jakt en enda dag!!

I förmiddags hade matte och Mios matte kurs igen, Pusslet som ska ha lite övervakning fick sitta i bilen. Jag fick inte följa med. Skittrist!

Men det blev kul i alla fall. Nästan meddetsamma efter matte och Pussel kommit hem, så kom Melker, Bobby, Charlie och Akila. Samtidigt med dom så kom regnet. Men vi gick ner i Hästhagen och tränade i alla fall. Det var mest ungdomarna som fick jobba, jag och Melker gjorde lite svåra saker på slutet, ja för att visa Bobby och Akila hur det ska gå till liksom.

Sen fick labradårpolarna följa med in och värma sig i vårat hus och dricka te. Fast vi fick arrest i hallen för vi var blöta, sa människorna. Men Bobby och jag lyckades smita in i alla fall! Vi hade knappt torkat förrän det kom mer besök, Moster Lillil och Jeroen och pyttelille Elliot! KUL! Jeroens båt ska få bo i våran trädgård, så han skulle bara kolla trädgården. Elliot åt pepparkakor för första gången i sitt liv och Bobby punktbevakade honom. Ja, man vet ju hur mycket små barn dräller och tappar. Fast inte Elliot. Han höll i sina pepparkakor och bjöd minsann inte. Snåljåp!!

Pussel mår förresten bra. Fast ena örat står ut mer än det andra.

2 kommentarer:

Jill sa...

Men ojoj...stackars Pussel. Tur i oturen ändå låter det som. Hoppas hon kryar på sig snabbt nu!
Jill

Caroline sa...

Minus, du får komma hit o äta lite pepparkakor nu när din matte skall vara borta... som du vet sedan tidigare är det Natalie du skall fika med akta dig fär Flisa är snål o arg av sig..
Ha det bra morsan från Mio