lördag, november 24, 2007

Pussel på Sjukhuset

Oj, här har det hänt hemska saker ska ni veta….

Fredagskvällen började rätt bra, vi var ute på promenad med labradorpolarna och sen fick vi kvällsmat och sen fick människorna mat och sen var alla jättetrötta. Men sen ringde Pussels agilityträningsfamilj från Lund, och sa att det hänt nåt jätteförskräckligt! Pussel hade blivit påkörd av en bil!!

Så människorna fick åka till Sjukhuset meddetsamma. Vi fick vara hemma. När dom kom fram så hade Pussel redan kommit in på Sjukhuset och stod på bordet och blev igenomklämd av en tant. Tanten sa att Pussel verkade ha klarat sig bra, fast hon hade skrapsår i hela huvudet och på ena örat och tre tänder hade gått sönder och några sår på benet och så hade hon ont i ena baktassen… Och alldeles säkert hjärnskakning också. Tanten röntgade Pussels mage och det såg bra ut. Fast Pusslet fick stanna kvar på Sjukhuset hela natten för säkerhets skull.

3 kommentarer:

Dopping sa...

Uschiannamej vad heeemskt!! Pussel, du får krya på dig överallt, snabbt som sjutton. Finns ju massor med kul saker man bara mååste göra, jaga och sånt där....

Kryapådigpuss från halbrorsan Dopping

Susanne sa...

Usch! Vad läskigt! Truls skickar en puss på nosen till Pusslet.

Ica sa...

Nej men Pussel vad du råkar ut för mycket. Hoppas att du snart är återställd.

Ica med flock