torsdag, november 22, 2007

Mörkerpromenad och en död ormvråk

När matte äntligen kom hem idag var vi ute i trädgården en bra stund med matte, och efter det fick vi kvällsmat. Sen hände det nåt kul! Matte studsade upp ur soffan och Peggy och jag fick följa med ut i bilen. Sally fick en morot och stannade hemma, och Pusslet är i Lund hos Emma och tränar agility.

Det blev en promenad i mörkret på Revingefältet! När vi kom till vanliga stället så var labradårgrabbarna där också – vilken överraskning! Vi gick en lagom runda på fältet, men bara på stigarna, så det blev inte så jättespännande. Människorna klarade inte av att gå i terrängen, trots att de hade ficklampor med sig, nämligen… Så för att göra det mer spännande så for jag långt iväg och det såg inte matte, fast hon hörde hur änderna kvackade hysteriskt…

På hemvägen åkte vi förbi idrottsplatsen, där träffade vi Akila och Niclas, och en tant som heter Ulla. Dom tränade Lydnad sa dom. Akila skulle stå och ligga och sitta och hoppa och gå fint, och det skulle vara Perfekt sa hennes husse. Matte och Ulla stod bredvid och kommenterade. Bobby fick träna stoppsignal. Det är ju också Lydnad. Bobby hittade en jättefin pipboll i Akilas väska. Melker hittade en död ormvråk. Bobby ville bära på den hela tiden men det gillade inte hans husse. Akila tyckte ormvråken var äcklig. Så då hämtade Bobby den fina fågeln en gång till.

Inga kommentarer: