tisdag, december 25, 2007

Dagen efter julafton

Ja då var det julafton en gång till! Fast dagen heter juldagen säger matte. Först fick vi ut och springa lite på Revingefältet, sen fick tanterna vara hemma och Pussel och jag åkte med i bilen till Lund. Där träffade vi - ja förutom Elliot & co alltså - Måns som är Sallys barnbarnsbarn, och Sofia och Anders som är såna där små människor och så deras mamma och pappa också. Vi fick mest ligga i hallen tillsammans med Måns. Men det var helt ok faktiskt, det var lugnast så...

Mat fick vi förstås på juldagen också. Lite lite hundmat och så MASSOR av god julmat. Ägg och skinka och Janssons och prinskorvar och köttbullar och lite sill slank nog ner också tror jag. Tror det blev lite mer än bara rester, hihi!

Fast Jeroen gick inte ut och tog på sig bomull i ansiktet idag också,. Det gör man bara på julafton, berättade han. Fast vi fick julklappar i alla fall. Lite tuggisar och sånt till oss, och massor av leksaker till alla barnen. Matte fick en fin handduk med hundar på.


Man blir törstig av att få massor av julklappar sa Sofia.


Elliot har förstått precis vad han ska använda sin julklapp till!!När två tredjedelar av barnen gått och lag sig så lekte människorna julklappsleken. Dom hade tre julklappar var med sig, och sen så slog dom med tärning och skrek och tog paketen från varandra. Jag som trodde att man GAV BORT julklappar?! Matte hade först jättemånga paket men sen hade hon plötsligt inga alls. När leken till slut var slut så hade hon ett ljus. Som doftade vanilj. Matte var lite sur faktiskt. Dålligt spel, sa hon. Fel på tärningen tror jag också det var.

Inga kommentarer: