fredag, maj 26, 2006

Linjetag och närsök...

...har vi tränat idag! Utan bil är det lite bekymmersamt att ta sig hit och dit, men mattes snälla mamma körde oss till träningen! Först fick Pussel & Lipton fick träna först, både linjetag och markering och sen att gå rakt över en liten flod. Sen var det vår tur - fattar inte varför vi ALLTID får vänta till sist?!

Hur som helst - både min matte och Melkers husse fick lite skäll i onsdags hos Anders & Mirjam för att vi inte kunde närsökssignal ordentligt. Det kunde vi inte idag heller... Så det har vi alla i läxa tills nästa gemensamma träning :-) Rätt duktiga var vi på långa linjetag däremot. Mindre duktiga dock på höger & vänster på långt håll. Ännu en träningsläxa för våra mattar & hussar... Fotograferade hej vilt gjorde dom också idag - det kommer säkert bildbevis så småningom, när matte har redigerat och fifflat lite!

Sen fick vi skjuts hem av våra snälla träningskamrater, och så hämtade vi mattes bil i Sandby också på vägen för den var färdigreparerad (och faktiskt INTE så fruktansvärt jättedyr att lösa ut sa matte) och sen köpte vi pizza på vägen hem och åt i trädgården! Eller ja, inte precis just vi fyrbenta alltså - vi fick nöja oss med lite kantbitar.... alltid något. Bobby och Pussel busade hej vilt. Äntligen någon som kan möta Pussel på hennes nivå liksom!!

Inga kommentarer: