lördag, april 29, 2006

Jaktprov i Vomb

Jag har varit på jaktprov. Pussel också. Fast vi fick inte göra nånting, mest sitta i bilen och vänta... Det var tråkigt. Matte var chef på jaktprovet, så vi var först där på morgonen och den som åkte sist därifrån. På morgonen fick vi vara med och titta i vassen så det inte var några fågelbon där hundarna skulle få sin vattendirigering. Då fick Pussel gå i koppel för hon springer så himla fort så matte hinner inte riktigt med.

Sen small det nästan hela dagen! Pussel försökte hänga med i vad som hände, men jag suckade och la mig ner... Taskigt att inte få vara med faktiskt. Jo vi fick komma ut och fika och kissa lite på lunchen. Pussel lekte lite med Bobby också, fast bara i koppel. För HUR hade det sett ut?! Pusselhunden tätt följd av lille Bobby, springandes över heeela provområdet. Nä tack.
Men min kompis Melker han fick vara med! Han var förresten alldeles väldigt jätteduktig, så han VANN! Grattis Melker till förstapriset :-) En av våra andra träningskompisar, flatten Guinness, fick också ett förstapris - vi ses i elit i höst...

På kvällen åkte vi ut på Revinge och busade! Vi fick träna lite också, vi gjorde jättelånga linjetagsövningar!! Det var en bra avslutning på dagen.

Inga kommentarer: