söndag, juni 24, 2007

Midsommar!

Har det varit. Då var vi i Råå tillsammans med moster Lillil och Jeroen och Elliot och våran "mormor". Höjdpunkten var när vi skulle titta på midsommarfirandet - jag och matte tittade på ankorna i ån istället! Fast jag fick inte ta nån sa matte. Elliot åt lite grus och "mormor" tog lotter (fast hon vann inget). Sen gick vi hem och åt mat. Sen gick vi långpromenad, först till idrottsplatsen och sen vidare ner till hamnen, sen hände det inget mer den dagen.

Nästa dag fick vi träffa lille lille Benke alias Jumjum i Saxtorp på hemvägen, ja hans "storebror" Mio också förstås. Han var lite förskräckt för allt vatten men lyckades till slut simma lite, jaja han lär sig nog han också.

Och idag har vi först tränat markeringar i högt gräs och sen fick Benke f´låt Jumjum simträna lite till, och sen gick jag och matte och alla svarta labradårarna på långpromenad på Revinge. Vi hittade SÅÅÅ många bäckar, dammar och vattenpölar att roa oss i, hihi! Pussel var allra värst, hon hittade säkert 47 ställen att bada, simma eller bara plaska i... Sista badstället var äckligt vatten i sa människorna (fast det tyckte inte vi förstås) - så vi fick bada en extra sväng i Tvedöra innan hemfärd!! Väl hemma efter många timmar ute i naturen så grillade människorna mat (utan Sallys medverkan den här gången) och sen slöade vi allihopa hela eftermiddagen ute i trädgården - såå skönt!!

Inga kommentarer: