torsdag, mars 27, 2008

Mera spring!

Ikväll blev det jättekul!
Våra polare Melker, Bobby och Charlie mötte upp ute på Revingefältet. Pussel löper lite, så det blev ännu kuligare tyckte Melker och Charlie. Bobby har mest ögonen på sin husse, lite löp bekymrar honom inte nämnvärt. :-)

Oj vad vi sprang!! Människorna var lite rädda för att Charlie skulle få hjärtinfarkt, för Charlie sprang hela tiden, precis bakom Pussel. Eller ja, Pussel springer ju dubbelt så fort alltså, så ibland kom han nästan bort. Vi kollade av HELA revingefältet, dvs Pussel och jag och Melker. Matte suckade och låtsades inte se oss... Ingen träning idag, bara promenad. Vi badade också förstås, vissa av oss mer och andra mindre. Människorna blev inte jätteglada, dom skrek lite men då var det redan försent!

Sen åkte vi hem och fikade. Då fick grabbarna och tanterna vara i hallen, och Pusslet i vardagsrummet. Jag "råkade" slinka in jag också, förstås. I grinden är ett par pinnar lite lösa. Så Sally the Pansarvagn klev förstås såsmåningom rakt igenom. Och då åkte Labradårpolarna hem...

1 kommentar:

Caroline sa...

Hejsan på er alla

Pga 2 sena återbud till Danny o Annika kursen på söndag finns det nu platser kvar.Krav är Pris i Ökl, Pris 500kr.

Ring Caroline 0706 950 950