onsdag, mars 05, 2008

Här har det hänt saker!

Massor av spännande saker som jag inte hunnit berätta om!! Förrförra veckan började jag löpa riktigt ordentligt, och på fredagskvällen försökte jag charma Melker. Fast det lyckades inte. Eller jo det gjorde det ju, för på lördagseftermiddagen (efter träning på Revinge, förstås) så mutade matte Labradårgrabbarnas husse med middag så han följde med oss till Småland för att hämta hem Will.
På hemvägen åt människorna mat på en pizzeria i Alvesta, världens godaste pizzor!! I fortsättningen ska alla resor norrut gå via Alvesta, säger människorna. Dom blir fortfarande alldeles blanka i ögonen när dom pratar om "Bella Capri". Ett riktigt Höjdarställe!! Inte vet jag - ni kan väl gissa vilka som fick sitta i bilen och vänta å vänta...
Will är en synnerligen Trevlig, Snygg, Vacker, Duktig och Charmerande labradårpojke. Ojoj, ni skulle bara veta.... Vi hade riktigt trevligt tillsammans;-) Mot slutet av veckan övergick dock Will till att "bara" vara en Mycket Trevlig Labradår, så då fick han åka hem. Nu är det bara att vänta, säger matte.

I lördags var vi på ett nytt ställe och tränade. Kyrkan låg högst uppe på ett berg, och sen fick man gå över kyrkogården. Där fick man inte busa utan man skulle Gå Ordentligt Och Uppföra Sig. Trist. Men det var ett jättefint ställe med backar och kullar och en damm och björkar och åker och mer backar. Det blåste jättejättemycket så det var SVÅRT att springa lååångt och rakt.
Och min Favorit-Melker kom på att han hade missat nåt! Han studsade runt och pep och hade sig, och slickade mig i öronen. Too late, grabben... Fast jag gillar honom i alla fall. Och jag har nog aldrig haft så rena öron :-)

2 kommentarer:

Jill och grabbarna sa...

Hoppas parningen gick bra. Will verkar ju vara en riktig gentleman!
Lycka till!

Minus sa...

Ja det gick alldeles utmärkt - och jag är jättehungrig!! Igår snodde jag mat från mattes tallrik som stod på soffbordet... Man FÅR inte göra så, säger matte.