onsdag, november 17, 2010

Vart tog helgen vägen? Idag är det ju onsdag?!?!

Ja inte vet jag... i fredags var det fasanjaktsapportering igen, vilket innebar karamelliserade fasanbröst med gräddkokt savojkål och trattkantareller på lördagskvällen. Mums. Pannacottaefterrätten blev dock inte riktigt som planerad. Först kokade den över och sen stelnade den inte. "Någon" hade glömt att man ska ha gelatin i också. Och ja, jag får försöka komma ihåg det till nästa gång...

För övrigt så har helgen bestått av lite hundträning med Lena och Susanne, sängtittning eller snarare sängliggning i diverse sängaffärer, och lite annat smått och gott. I söndags valde jag att stanna hemma istället för att åka till Hallands working test med Keela. Jag fegade ur när jag insåg att det var samling 7.30, och jag faktiskt inte varit ledig en hel helg på huuur länge som helst. Det blev en lugn dag med lite möbelaffärtittande och flyttkartonghämtande åt Labradårgrabbarnas husse som är i flyttartagen. Och sen blev det fika och bilhämtning hos Caroline också - TACK för lånet av den Svarta Saaben medans min egen fina bil är på verkstad en vecka... tur man har vänner med resurser :-)

Sen har vi fixat och skickat ut PM till Retrievermästerskapet 27-28/11. Eller rättare sagt jag fixade grunden till PM´et och sen gjorde Bosse resten... Det ska bli KUL! Här kan man se vilka som ska vara med och starta! Det är ett tvådagars A-prov med 24 av Sveriges topphundar, uttagning på lördagen och "final" med de bästa hundarna på söndagen. Och med gemensam middag på Åhus Gästis på lördagen!

1 kommentar:

Cinna sa...

Halloj !! Hoppsan, har inte upptäckt att du börjat blogga igen !!! KUL, ska jag minsann kolla lte oftare...
Kram Kram// Cinna