torsdag, november 04, 2010

Nu är den här!


Nu har den äntligen kommit!! Den fina nya ROSA jaktradion :-)
Inte för att jag kanske absolut måste ha en jaktradio... men när det här erbjudandet kom om en ROSA så var det väldigt lätt att säja JA. Och visst har man nytta av en sådan apparat, eller hur?! TACK CAROLINE för att du fixar och ordnar och har dig - du är den enda jag känner som plättlätt kan fixa så leverantören speciallackar fem radiosar i ROSA. Det lär snackas på hela företaget om våra rosa radioapparater... KUL!

Idag tog jag ut lite komp i eftermiddags och efter att ha fixat domar- och markägargåvor till lördagens A-prov, hämtat och lämnat glas (och ovanstående ROSA radio!) åkte jag till sommarhuset i Råå och mötte Henrik (som tidigare bytt tak åt oss), för att diskutera en varsam renovering av köket. Så varsam den nu kan bli när hela farstun håller på att trilla ihop... men det kändes bra!! Tror det blir kanonbra - och dessutom lite mer funktionellt. Inte fel det heller!

På hemvägen fick hundarna springa två varv runt Saxtorpsjön! Det uppskattades vill jag lova - och vi gjorde lite närsök och linjetag också. Närsök som Keela inte setts läggas ut, och både blinda och synliga linjetag. Funkade riktigt bra!! De långa linjetagen har vinglat lite på sistone, så det har vi specialträning på just nu. Liksom närsök, att ligga kvar i området och leta leta leta.

2 kommentarer:

Kathy sa...

vaaaaaaa, ROSA jaktradio!!! VILL HA ;-))!!! sååååååå fin =)
kram

Ingela sa...

Superfin var den!