tisdag, februari 13, 2007

Tö. Regn. Slask. Blött. USCH!

Det har blivit ett annat väder. Idag när vi vaknade och gick på morgonpromenad så var all snön borta, och det var is och slask och regn och annat äckel... Det var ju så himla fint i helgen, se här:Solen skiner på snön och Bobby kör fullt ös på ett linjetag!Fast idag på eftermiddagen hade isen regnat bort, och då kom mattes mamma och Allan och hälsade på! Vi fick springa lite i trädgården (fast jag springer inte så mycket förstås, jag vill hellre vara inne med mattes mamma), och så fixade de med vedklyven och Allan klöv massor av ved och så fick jag vara med och fika!

Idag har matte köpt ny god, hundmat! Massor av säckar :-) Jag gillar god hundmat! Först fick vi ny, god hundmat till kvällsmat och sen fick vi en kvällspromenad tillsammans med några av våra kompisar - 5 svarta labradårar i beckmörker på Kaninlandet, tjohej! Matte har ingen aning om var vi har varit. Pussel och Mio var låångt borta. Länge. Men kul var det, sa dom.

1 kommentar:

Katarina sa...

Twiggy och Ken håller med Minus om att kaniner är kanoners. På morgonpromenaden är det spaning efter kaniner som behöver motioneras för att inte bli för feta:-)
/Katarina