söndag, februari 11, 2007

Mera träning!

Idag kom Ducken och Lipton och matte Lena på besök tidigt på morgonen. Lipton och Pussel fick göra både sök (det gick tydligen jättebra!) och linjetag (det gick tydligen inte riktigt lika bra...) och sen var det min och Duckens tur! Vi fick gå runt åsen och ut på Kaninlandet där det blåste förskräckligt. Men det gjorde inget tyckte Ducken och jag, fast mattarna frös tydligen. Vi fick göra massor av linjetag, med markeringar som störning. Vi var rätt duktiga faktiskt :-) Synd bara att mattarna inte inser detta, utan ska göra fler och fler och fler och fler... inte konstigt att det blir fel på slutet, eller hur?!


Här är jag!Matte har varit och shoppat i helgen. En mössa (inte så vacker, men det behöver man väl inte säga till henne, va?!), en tröja, hon lämnade in den trasiga mobiltelefonen (matte hörde ju inte vad dom som ringde sa!!) och så har hon handlat MASSOR av TUGGBEN!!

Jo en sak till har hänt, min son Mio är här ett par dagar när hans människor åker skidor. Mio kan inte åka skidor säger han, så han fick stanna hemma. Idag lekte han Skeppsbrott, eller "inte nudda golvet". Från den ena biabädden, till snurrfåtöljen (över armstödet förstås), allt darrade men han lyckades lägga sig ner. Sen var snurrfåtöljen inte bekväm, för han reste sig, tog sats och studsade över till soffan. Snurrfåtöljen snurrade sådär 37 varv och skrämde slag på goldentanterna. Matte skrattade åt honom men hann inte fotografera eländet... Så då gick han ner i den andra biabädden. Över soffans armstöd, förstås... Suck. Ungdomar....

Inga kommentarer: