söndag, mars 05, 2006

Musfångst, mulning och morgontrött matte

Jag har fått lite försiktiga påpekningar om att jag inte har skrivit här på länge. Och nä, tänk så fort tiden går :-) Men ärligt talat har det inte hänt så himla mycket att berätta om faktiskt.
Och idag så har min matte inte gjort särskilt många knop. Igår fick vi vara alldeles ensamma hemma HUR länge som helst, och sen kom matte hem mittinatten klockan tre och sen SOV hon halva förmiddagen. Eller ja, försökte sova i alla fall. Vi traskade runt runt runt och undrade om vi ALDRIG skulle få gå ut och - kanske framförallt!! - få FRUKOST. Halvtio fick vi upp henne, haha!!

Vi fick i alla fall ut henne en tur på Revingefältet i eftermiddags, det har kryllat av militärer hela veckan så vi har inte fått vara där en enda dag! Så jag hade mycket att ta igen. Sorkfångartipsen gav faktiskt utdelning idag - jag fick tag på en!!!! Tjoho!!! Jag sprang med den till matte, men hon blev inte ett dugg glad. Jädrigt otacksamt tycker jag faktiskt...


När vi kom hem så mulade jag min dotter i snön. HA!! Hon ska minsann inte tro hon är nåt den där Plusselhunden. Så jag tryckte till henne ordentligt. Sen försökte Pusslet ta Peggys leksak. Men det tyckte Peggy var en dålig idé. Så då blev Pusslet mulad en gång till. HA!!

2 kommentarer:

dopping sa...

att bli mulade tycks vara vår lott i livet, du Pussel.
hälsn. en som vet vad det är att bli mulad.

Pussel sa...

TACK Dopping för din medkänsla...
Det är inte lätt att vara yngst i den hära familjen ska jag säga.
Det är tur att det just nu är en massa snö så att man faller mjukt liksom... ;-)
Helsningar PUSSEL