måndag, januari 25, 2010

Sol å snö å träning!

I lördags var det träning hemma hos Dobby. Fast hur kul var det då?! Jag fick vara inne hos Epson, bara Pussel och Keela fick gå ut. Där träffade dom Dobby och så Labradårgrabbarna alltså Bobby, Faxe och Melker. De tränade linjetag till olika punkter och det gick jättebra, och sen gjorde dom linjetag från en kulle, ner över en av punkterna, genom ris, genom buskage och upp på nästa kulle. Dobby tyckte det var skitsvårt, men sen när människorna gjorde om det och gick tillbaka nerför kullen, genom buskaget, genom riset och upp på den första kullen igen - ja då fattade Dobby också. Sen fick dom springa och springa och springa och det var skitkul förutom att Melker kärade ner sig i Keela och det tyckte inte Keela var så himla kul. Fast hon springer ju fortare än Melker så det gjorde ingenting.

2 kommentarer:

Mio sa...

Du Mojjan, vad skall vi göra efter helgen?
Då är allt roligt slut säger Matte, fast du o jag får ju inte ha så kul längre,jag är mest med o jobbar samlar pinnar å sånt...
matte pratar om att man måste vara lojal o offra sig o sånt när man är o träffar fasaner.. jag fattar inte det riktigt, hon vill ha in dem o jag hämtar, fast det blir liksom fel ändå??? Skumt säger jag!!
Ses snart!

Cinas hundar sa...

heja Keela.
träffade på dina syrror Aoife och Nora i måndags. Jag tror till och med att kennelmamman var mycket nöjd med dom och inte bara jag.

//Cina