söndag, mars 08, 2009

Hon glömde mig.

Min matte glömde bort min FÖDELSEDAG. Igen. Det har hänt förr. Och när hon skulle hämta mig hos Dobby & Epson så drack hon te och så höll hon på att glömma kvar mig. Hur kul är det att heta Minus då tror ni?!

Sen åkte vi hem till labradårgrabbarna som bor i stan och åt kvällsmat. Matte var liiiite trött för hon och Dvärgen hade varit på kurs i Halen hela helgen, och då är det ruskigt bra att få bli bjuden på middag tyckte hon. Dvärgen hade varit sååå duktig. Tror jag inte på. Inte en sekund.

Matte sa att vi skulle fira min födelsedag och Keelas födelsedag samtidigt. Trams. Den där dvärgen behöver inga födelsedagspresenter. Fast det kanske ÄR rätt ok i alla fall, för då kan jag ta hennes också....

2 kommentarer:

Marie sa...

Stackars dig Minus att bli så bortglömd...både födelsedagen & så glömmer hon dig nästan kvar hos Epson, Dobby & Cosmo trots att hon var där för att hämta dig..Skandal. Hoppas du får mer än vad Keela får av allt.

Ellen Prinsess/Drottning på Limmerhult sa...

Då är det lika synd om oss båda!!! Min matte glömde oxå bort min Prinsessfödelsedag, fy va taskigt..Och du jag tror verkligen inte heller på det där att "Dvärgen skulle ha avrit duktig" skitsnack kallas sånt...Ha det bra din stackare..//Tjing Ellen..