tisdag, mars 03, 2009

Häromdagen....

...var vi och kollade på marken där matte och Mios matte ska fixa ett workingtest snart! Det är jättefina backar mellan kyrkan och skjutbanan, men det var INTE kul den här gången. Nu börjar jag bli trött på att det är Keela, Keela och Keela som ska vara med och träna hela tiden. Dvärgj-vel!! Vem är viktigast i våran familj?! Sååå kul var det att sitta i bilen. Blä.

Dagen efter fick vi en lång promenad på Revingefältet tillsammans med Mio och Jumjum. Pussel är i Lund och tränar agility med Emma, så det var bara jag och dvärgj-velen och så goldentanten Peggy. Jag sprang och sprang och sprang, fast inte alltid där mattarna var. Jag hittade egna roliga ställen faktiskt. Men jag fick göra några linjetag också längs rundan vi gick, det var KUL! Keela blev jättetrött. Så hon badade i bäcken innan vi kom tillbaka till bilen. Sen åkte Mio och Jumjum hem.

1 kommentar:

Ellen Solstråle sa...

JAAAAG HÅLLER MED!!! När man äntligen börjar få komma ut och lufta sig lite så upptäcker man saker...Det var inte JAG som fick vara nummer 1 när vi lekte med bollarna..Det var min Dvärgj-l..fy tusan va fuskigt...Jag vet verkligen hur det är Minus Finus man blir så tröttt..//Tjing Ellen