söndag, september 21, 2008

Dvärgen på kurs!

Dvärgen har börjat gå på valpkurs, tillsammans med alla andra dvärgarna i bekantskapskretsen... Tror ni verkligen det hjälper??

I söndags tog det dock priset. Mios matte hade fixat så att en dansk Tant kom hit och skulle träna, först var det dvärgarna som fick vara ute hela förmiddagen och sen på eftermiddagen dom lite mer duktiga.

Våran dvärg var duktig sa matte. Först fick dom göra lite lydnad på gräsmattan och sen var det närsöksövningar i högt gräs. Och sen fick dom gå ut i betorna hela gänget. Dvärgar är inte så stora så de försvann nästan hela gänget! (Synd att mattarna hade dem i koppel hehe...). Det var bara Alfons som har så långa ben att han syntes :-) Nåja, de fick testa på att bara förflytta sig på linje i grönskan, och sen göra linjetag i betraderna, och närsök, och skott, och markeringar i närsöksområdet. ALLA fixade det, fast dom bara är dvärgar!!

Sen var det lunch. Och jag fick fortsätta ligga i bilen....

På eftermiddagen gick de stora ut. Men jag fick stanna i bilen... Matte behövde inte kasta dummiesar till mångas stora glädje (jo, hon ÄR kass på det faktiskt) så hon gick runt och fotograferade istället.

Det var en jättetrevlig dag med många kloka övningar och diskussioner, sa matte som har fått mycket att fundera på! Inte vet jag, jag satt ju bara i bilen. Blä.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va??? Är din dvärg liten? Min är ju för tusan nästan större än lilla jag!! Hmmm konstigt undrar hur det gick till? Men det är klart den äter ju fortfarande tre gånger om dagen, klart den växer om lilla mig som bara får två ggr...GRRRR//Solstråle Partysessan på Limmerhult

Minus sa...

NÄ den är jättestor!! Jag tror t.o.m att den ÄR större än mig nu.... suck... fast den är lyckligtvis väldigt liten inuti huvudet... än så länge *ryser*

ps min äter också hela tiden!!!

Anonym sa...

Hmmm liten inuti huvet? Jag tror tyvärr att min är rätt smart...men jag är ju smartare..När hon hoppar upp i äppelträdet och plockar ner äpplen så snor jag dom...Då hoppar hon upp igen och hämtar fler...och jag tar ju givetvis dom oxå...listig som jag är..Tjing//Ellebus...