lördag, januari 05, 2008

Jullov

Nu är det jullov. Fast det är inte jul längre. Och matte har inget jullov från sin skola, eller jo det hade hon ju, men hon gick dit och jobbade i alla fall. Och igår när hon var hemma så var hon jätteförkyld. Skittrist.

Idag åkte vi ändå ut på Revingefältet. Labradårgrabbarna kom också dit. Det blåste nåt väldigt förskräckligt, men människorna gick in i skogen och tränade med oss där inne. Peggy var lite olydig och sprang och tog linjetag med koppel på. Bobby började bra på första söket, hamnade i en svacka men repade sig till nästa sök. Peggy städade efter honom där, hon tyckte det var lajbans att få vara med på Träning!

Sen gjorde vi jättejättejättelånga linjetag på fältet. Vi höll nästan på att blåsa bort, men det gick väldigt bra. T o m Pussel glänste lite :-) För inte trodde matte att P kunde springa rakt fram på ett 200 meters linjetag inte!! Jag var dock bara tvungen att kolla och nosa lite på vägen... Bobby var som vanligt klassens stjärna.

För övrigt sprang Pussel och jag väldigt mycket. Våran matte är inte så mycket att lyssna på när hon är sjuk, hon låter så konstigt så vi bryr oss inte så mycket. Så vi jagade kaniner. Och sorkar. Och åt goda saker vi hittade. Så mycket att matte blev arg. Väldigt Arg. Så nära Blocket hade vi nog aldrig varit, sa hon. Lyckligtvis vet jag inte vad Blocket är för nåt, så det är nog lugnt ändå.

På eftermiddagen började det regna fast det var tre minusgrader. Det blev ett ispansartäcke både runt bilen och på vägarna, så vi fick stanna hemma i vårat hus för man kunde inte köra bil, sa matte...

Inga kommentarer: