måndag, maj 28, 2007

Agility och inställd resa...

Pussel (pussel, pussel BARA pussel nu ju!!!) har varit på avslutning på sin agilitykurs. Och hon kom hem stolt som en tupp och sa att hon varit jätte JÄTTE duktig fast matte hade varit alldeles för långsam. Så Pussel skulle vilja ha en ny agilitymatte sa hon. Trist läge, hehe!

Pussel hade tom hoppat däcket utan problem, det som annars är lite SVÅRT. Ja sen hade hon tagit A-hindret också fast det inte tillhörde banan och lite sådär, menmen ANNARS hade hon varit jätteduktig.

I lördags skulle vi ha åkt till Småland och startat på Smålandsmästerskapet. Vi skulle hälsat på mattes pappa och Brita, och det är KUL för man får så god MAT där. Men det blev inställt... Trist. Så vi fick åka till Arrie och träna istället. Det var också lite kul i och för sig. Fast det regnade. Och så eldade matte i trädgården, massor av gammalt skräp från garaget och uthuset både sånt man kunde elda och sånt som man kanske egentligen inte kunde elda... ja med tanke på doften och röken alltså... Fast då fick vi sitta i rastgården. INSTÄNGDA. Matte har väl Sallys brandkårs-test i gott minne....

1 kommentar:

Sudden sa...

Hej Minus!

Får inte du träna agility? Det är jätteroligt, nästan lika kul som att apportera faktiskt! Men jag har en idé, tänk om vi kunde få våra mattar att hitta på en ny hundsport - agilityapportering! Då ska man hoppa runt och klättra och här och var hittar man en död fågel också som man sen ska apportera! Visst vore det jättekul!?!? Och jag slår vad om att vi hade slagit de där border collisarna också, för dom är väl alldeles för fina för att hämta fåglar?!

Hälsningar från Sudden

(Min matte hälsar och tackar för erbjudandet om kaniner - hon säger att vi jättegärna vill ha det lite längre fram i sommar! Själv är jag dock mer tveksam...)