söndag, februari 15, 2009

Helg igen!!

Igår åkte vi allihopa till Södervidinge. Där träffade vi labradårgrabbarna och de röd-svarta från Vinninge och så Jumjum och Mio som bor där. Massor av hundar blev det. Jag fick inte träna, men jag fick vara inne i huset hos Felicia istället.

Dvärgarna & Jumjum gjorde linjetag till en stolpe och ett träd och en brännhög. Sen fick dom göra markeringar genom trädridån, det var häftigt sa dom. Dom börjar bli rätt duktiga, dom där små...

Sen fick Pussel och Bobby och Mio och Lipton komma ut, och det blev lååånga linjetag för dom. Och det gick riktigt bra!! Sen fikade mattarna och hussarna och sen åkte några av människorna på SSRKs årsmöte. Det var INTE kul. För vi fick inte gå med in... Fräckt va?!

Och idag söndag var det lika dödstrist. Labradårgrabbarna kom hem till oss på morgonen, och då brukar det bli kul. Men inte den här gången. BARA Keela och Faxe fick följa med i bilen. Dom skulle på kurs. Och dom var borta HELA DAGEN. Helt värdelöst om ni frågar mej.
Det var fyra hunghundsspanielsar och så Keela, Faxe och Jumjum på kursen. Våran dvärg skämde dessutom ut matte. HUR kan man knalla i koppel?!? Och låta bli att komma på visslan (dvärgen ville leta vidare och inte alls bryta och gå till matte)? Och i språnget spotta dummiesen för att springa och ta en störning? Men hallå?!?! Gissa om våran matte skämdes. Och sprang hit och dit för att hämta den olydiga dvärgen.

Inte konstigt att den lilla räliga dvärgen var trött när de kom hem....

2 kommentarer:

Cina sa...

Man kan inte säga annat än att hon är rätt söt, Keelaungen.

Vem har lärt henne dom där otygen, de kan iaf inte komma från mamma Gemini :-))

//Cina

Labradårarna på Limmerhult sa...

Hallå!!! Vad har du för dvärg igentligen Minus Finus?? Våran gör inte så att matten får skämmas..Den är så snäll och duktig, smart oxå..Den öppnar dörrar åt oss andra..Fast den sover i en stor bur på nätterna! Undrar varför..Kramar från Labradårarna på Limmerhult