torsdag, februari 12, 2009

Förra helgen...

... var rätt ok. I lördags var vi ute en lång runda på fm, sen åkte matte på Goldenklubbens årsmöte och vi fick sitta i bilen. Det tog jättelång tid så vi hann inte åka med Lipton, Jazz & Ducken och träna. Lite dumt med såna möten faktiskt.

I söndags tog vi igen den uteblivna träningen! Först åkte vi till Svedala och träffade Gibli och Quebec och Douglas och Ducken och Jazz och Lipton och Sam, och då fick Jazz och Keela träna. Lite senare kom Faxe och Bobby och Melker och Charlie också. När dom små var färdigtränade så var det dom mellanstoras tur. Pussel sa att det var JÄTTESVÅRT att gå rakt fram. Matte blev rent matt (inte bara av förkylningen alltså). Sen fick jag äntligen komma ut. Peggy och jag fick gå en promenad med Labradårgrabbarna. Dom badade. Det gjorde inte jag.

Ja och sen åkte vi hem och hälsade på Jumjum och Mio i deras hus! Vi var ute och tränade, först dom små och sen dom mellanstora. Fast då fick Melker och jag också vara med! Fast vi fick inte göra så mycket, eftersom vi båda har lite ont i benet. Och sen fick människorna fika. Det är tydligen väldigt viktigt i samband med hundträning?!

2 kommentarer:

Mio matte sa...

Att hoppa fikat är som att glömma stiga upp på morgon ;) Inte hälsosamt någonstans....

marie&lapparna sa...

Fikat ÄR viktigast när man tränar hund!!!!!*asg*

Sån tur att du kom iväg så snabbt med bushunden när hon ätit "karameller"..Vilken mardrömsmorgon!!!
Grattis Pussel i efterskott!