måndag, november 17, 2008

Fynd i skogen!

Precis innan solen försvann alldeles idag så kom labradårgrabbarna på besök samtidigt som matte kom hem från jobbet. Snabbt in i bilen och ut på Revingefältet - det var ingen annan där alls i mörkret, så vi fick SPRINGA. Faxe, Keela och Pussel sprang precis hela tiden. Fort. Vi gick inte in i skogen för människorna tycker att där är kladdigt och lerigt och en bäck och man ser inte svarta hundar i svart skog. Äsch. Mot slutet av rundan så kom jag med ett Fint Fynd till min matte - ett helt ben med päls och fot!!

Oj... sa matte, en rådjursklöv... ähum...det är nog någon som har lagt spår till sin hund....

SLÄPP den, sa hon. Mitt fynd?! Släppa?! Jodå, jag fick minsann lämna Fyndet på stigen. Jag som tänkte ta den med hem ju!! Sen sa hon att man inte fick lov att ta klövar som låg i skogen. Och att nu är det nån stackars hund som inte hittar slutet på sitt spår... Piiinsamt, sa matte. Hoppas verkligen ingen såg dig! Äsch. Det var ju mörkt så ingen såg mig. Tur att man har näsan med sig :-)

Sen var det marsch in i bilarna och vi åkte hem och åt kvällsmat. Matskålarna räckte inte till sju så Pussel fick äta ur en kastrull.

2 kommentarer:

Mio o Jumjum matte sa...

Sju???? Trodde inte det bodde så många.. ;)

Snart kommer en till!!fast bara några dagar.

Kram kram från oss..

Marie sa...

Hallå!!!

Tänk vad fina saker man kan hitta i skogen....

Ang pillerna..för den facila summan 125.50 fick jag 30 tabletter...liiiite dyrt tycker jag. Har laddat inför ett besök på apoteket i morgon..Återkommer om jag får nå't vettigt svar.
Ha det!!!