torsdag, november 20, 2008

DET VAR INTE JAG!!!


Jag lovar. Helt oskyldig!! Jag GÖR faktiskt inga såna dumheter.



Jag är inte skyldig till det här heller! Så det så. Men jag vet vem det är..... Någons veckopeng är indragen för låååång tid framöver. Minst till påsk. Eller hur dyr nu en biabädd och en skurmopp kan vara. Matte bar in och ställde upp den stora buren - den lilla apan ska alltså sitta fängslad en tid framöver. Rätt åt henne. Ha!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va?????? Är det den lille????....isåfall undrar mamma var man har fått dessa fasoner ifrån för inte är det här hemifrån iallafall.
/tant Cina

Anonym sa...

Hon har väl träffat lilla söta Jumjum för mycke ;)
Det kan ju inte vara du, Minus, som har lärt henne för inom dina gener förekommer inte sånt! (jallefall inte enligt en viss husse i detta huset)

Kramiz

Annika och labradårarna sa...

Mios husse har fullkomligt rätt. MINA gener är rena och fina och väldigt väluppfostrade. Att jag tuggade några lister i köket som ung och drog lite i nån våtrumstapet och att min brorsa drog i en sladd så att kylskåpet flyttade ut sig i rummet och fick repareras av elektriker (förutom att han åt köksredskapen i kökslådorna alltså) - ja men DET är ju preskriberat för länge sen....
Hmmm... det kommer nog från dvärgens pappa. Såna där män från Dalarna ska man vara lite försiktig med. Tänk bara på Gustav Vasa!
//Minus Finus

Anonym sa...

Ha ha ha jag vet vem det var!!! Min dvärg är lika dan..den pysslar med lite av varje...//Ellen prinsessan på Limmerhult