lördag, april 26, 2008

Nästa dag.... GAME BAG CUP!

På söndagen vaknade vi ganska tidigt. När mattarna hade gjort mackor och plockat ihop så fick vi sitta i bilen medans dom städade. Vi var i vägen annars sa dom. Sen åkte vi iväg med bilen, och när vi kom fram så fick Pussel & Lipton sitta kvar medans JAG och Ducken fick gå ut :-)

Alla mattar o hussar fick ett kort ur en kortlek, matte fick ett äss - jag trodde det var jättebra men hon blev inte så lycklig... Sen fick vi gå iväg till en hage med gräs och buskar och kullar och stenar och träd och sånt, jättefint var det. Ännu finare blev det när dom började skjuta och kasta dummisar. Den första kom inte så långt, och den fick JAG hämta. Fast den var så kort att jag tyckte att så kort kan man inte kasta, den måste vara längre bort. Så matte fick blåsa men jag var inte övertygad, en lite taskig start tyckte min matte... Fick en markering till som jag hittade direkt, sen fick jag gå bland dom andra och vänta. Det är kul med mock trial!!

Efter grundomgången var jag fortfarande kvar! Ducken hade pipit lite, så han förvisades till B-laget. Så småningom kom jag också till B-laget - vi fick gå i en liten skogsdunge, och Fredrik sa att där fanns massor av KANINER så vi skulle vara beredda, alla gick på linje och skulle stampa upp dom där kaninerna. Så sköt dom och skrek "KANIN!!" och så var det min tur. Jag såg inte ordentligt, där var massor av stenar, och jag letade och letade, men inte hittade jag nån kanin!!! Dom LURADES!! Det var en dummy jag skulle hämta... fast jag letade inte på rätt ställe sa matte. Taskiga instruktioner, hmmm... Jag letade och letade men sen fick matta kalla in mig. Jag lydde inte så bra för jag fortsatte leta efter KANINEN.

Sen var det lunchpaus. Efter det var det en drive på tungsprungen mossmark, först var det alla som gått vidare som fick hämta lite när Fredrik, Johan & co hade kastat och skjutit i skogen, och sen var det ÄNTLIGEN dags för alla oss som hamnat i B-gruppen. Fast jag fick vänta och vänta och vänta så sen hade jag tappat sugen när jag skulle gå på en dirigering. Jag gitte liksom inte anstränga mig, visst - jag hittade dummyn, men det var jobbigt att springa och det var VARMT och jag var trött.

Sen fick vi titta på när tre hundar gjorde en finaluppgift. Och sen var det fika i gräset och sen prisutdelning! Jag fick inget pris. Sen fick vi gå en kisserunda i skogen innan vi packade in oss allihopa i bilen och åkte hem. Fast det minns jag inte så mycket av för då soooov jag.

Inga kommentarer: