torsdag, april 24, 2008

Helgen som gick.... wt i Högsby på lördagen

Det var förfärligt vad ni är nyfikna :-)) Jo det blev rätt bra faktiskt. Till slut. Först åkte vi och lämnade gulingarna, sen åkte vi till Lipton och Ducken och tryckte in oss och alla mattarnas saker (det var mååånga...) i deras bil. Matte snorade och snörvlade, men hon skulle absolut åka med i alla fall, fast hon inte var riktigt frisk.


Efter jättelång tid kom vi fram till stället där vi skulle bo, Björkshult. Det var ett gult hus med lila knutar. Jo jag lovar!!! Det fanns fler hus där, ett var rosa och ett turkos. Med lila snickerier....Vi fick ett eget rum med kök, skitbra! Och uteplats också, så man kunde hoppa rakt ner i vattnet! Fast det fick vi inte göra.

Vi vaknade tidigt och trampade runt på våra mattar. Ligga på golvet?! Ånä.... inte jag i alla fall. Samlingsplatsen låg 1 km från det rosa/gula/lila huset. Men mattarna körde vilse i alla fall. För snitslarna syntes inte... suck... Och vad hände där?? Jo JAG fick inte gå ut. FAST att det smällde överallt.

Titta vilken fin provplats vi var på!! Det var Working Test och PUSSEL skulle få vara med. Jag satt i bilen och surade. Och vad händer, jo Pussel fick 20 poäng på Mirjams station där hon skulle hoppa över ett staket. Fast hon genade och tog vägen mellan översta och nästöversta brädan. Men det var å andra sidan de poäng hon fick den dagen, tönthunden. Jag är inte så säker på att Pusselhunden får följa med på wt fler gånger faktiskt... I alla fall inte starta öppenklass!!Varken Pussel eller Lipton hoppade på det låga... varför göra det enkelt för sig?!Lipton fick massor av poäng (fast ingen hamburgare) och kom fyra. Hans matte var jättenöjd :-)


Sen fick vi promenera en stund, och sen satt mattarna halva kvällen på den jättestora verandan och bara njöt i solen. Och vi badade INTE!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jamen KUL hade ni och hamburgare slår väl det mesta :o)
Skön södagskväll till er!

Caroline sa...

En uppdatering sitter ju inte fel ;)

Anonym sa...

Akta dig Minus!!! Varning varning!!! Våra människor har blivit galna dom tar hem svarta små fula dvärgar..Passa din så hon inte gör det samma!! Har nämligen hört rykten!!!//Ellen dotter till Kungen på Limmerhult som du är lite betuttad i...