måndag, februari 25, 2008

Februari är en kort månad

Så kort att den har liksom nästan bara försvunnit. Jag har inte riktigt hunnit med... Vi har tränat varje helg (flera gånger varje helg till och med ibland)tillsammans med våra kompisar, vi har haft picnic i vårsolen och galningarna (inte jag, bara en massa andra labradårar) har badat. Vi har fått gå promenader på Revingefältet och i Arrie och hemma i Hällestad!

Våra människor har varit väldigt flitiga när vi har åkt iväg och tränat, först har dom tränat med dom "små" hundarna och sen har dom tränat med oss stora, erfarna och duktiga! Och sen har "sällskapshundarna" (alltså dom som bara suttit i bilen och haft det tråkigt, typ Daisy och Charlie, fått gå en promenad efteråt.

Jag har varit barnvakt också ett par gånger, till Elliot. Det är kul, för då får BARA JAG följa med. Vi brukar gå till en lekplats, fast Elliot vill itne vara på lekplatsen utan vi springer bland buskar och små hus på stengångar! Och så tittar vi på bilar, och vinkar åt dom. Och bussar!!

Förra veckan var Jumjum hos oss på besök! Hans människor skulle åka skidor, och då får inga hundar följa med. För dom kan inte åka skidor. Ha - är det nån som provat?! Jag tror bara det är en ursäkt för att få lämna bort Jumjum... Matte har döpt om honom till Spindelmannen. Han har jättelånga smala ben. Och så klättrar han på väggarna... Eller i alla fall på soffans ryggstöd. Ibland hoppar han nästan över soffbordet också. Och försöker lägga sig i snuffåtöljen. Suck....

Jumjum har tyckt det varit jättekul att vara på kollo i Hällestad. Han har fått springa och springa och springa på fältet. Och leta tennisbollar. Han hittade en snörboll i en buske alldeles själv. Undras vilken stackars hund det är som saknar en blå boll i rött snöre?! Fast det har varit jobbigt också sa Jumjum. Han har varit tvungen att sitta still och uppföra sig och gå fint i koppel och vara tyst. Jättejobbigt faktiskt.....

1 kommentar:

Caroline sa...

Jumjum hälsar o tackar för en ROLIG vecka..

han är trött fortfarande :))

Kramiz