torsdag, juli 30, 2009

Semester med Elliot och Emma

Vi har varit på semester, Keela och jag. Peggy & Pussel fick stanna kvar på pensionat Gydenius ett par dagar extra, alltså dom fick inte lov att åka hem liksom :-)
Så i måndags åkte vi tillsammans med matte till Råå. Där mötte vi mattes mamma, och mattes syster & svåger och så Elliot och Emma. Elliot är lite rädd för oss, fast han gillar mig säger han. Emma däremot tycker bara att vi är jobbiga när vi viftar på svansarna i hennes ansikte. Då spottar hon och fräser.
Här är det jag som kollar Emma. Det är väl det som kallas hundvakt - eller är det vakthund?!

Vi har varit med matte och badat varje morgon. Det är väldigt långgrunt, så vi har sprungit och lekt och apporterat och simmat. Ibland måste man simma, och ibland bottnar man och ibland är det nästan inget vatten alls! Nyttig motion säger matte. Och jodå, våran matte har faktiskt också badat!

Hur kan man få 97 poäng med såna här apportgrepp??? Förresten är det inte vår dummy. Matte hittade den i dummyväskan efter Göran-träffen på Limmerhult. Det står ML på den. Nån som saknar en dummy??? Ber så mycket om ursäkt för min kleptoman-matte.... sorry sorry....Ja och det här är förstås jag. Men det ser ni väl.

I onsdags eftermiddag åkte vi hem. Efter att 97-poängaren hade varit på träning i Häckebergaskogen på kvällen (och förstås uppfört sig oklanderligt, pyttsan!!) så hämtade vi hem Pussel och Peggy och sen sov vi väääldigt gott. Det är väldigt jobbigt att vara barnvakt....

3 kommentarer:

Cina sa...

jajamensan här är en som saknar tre dummies från träffen...men är du säker på att det står ML och inte CL??????

Kramkram

Annika och labradårarna sa...

Ja tyvärr..... ML är väldigt tydligt :-)

Cina sa...

osis för mig.....