söndag, juli 26, 2009

97 poäng

I fredags var vi och tränade i Svedala, Keela, jag och Dobby. Dobby & Keela var rätt duktiga faktiskt. Jag örlade mest runt. Fick hämta sånt som ungdomarna inte fixade, och jag fick "städa" efteråt. När vi lämnade av Dobby så fick jag också gå av. Det är kul där! Man får massor av godis, och så får man springa bredvid elrullstolen och det är KUL!!

Tidigt i lördags så lämnades Peggy och Pussel hos familjen Gydenius som vanligt (är dom inte trötta på dom snart???) och matte och bara Keela åkte till Jönköping! Där mötte dom Mio och Jumjum och så fick dom bo i deras husbil! Nästa dag åkte allihopa till Habo på working test. Och vet ni vad som hände?! Jo den där lilla dvärgen som har blivit rätt så stor nu - hon VANN hela alltihopa! Fick 97 poäng totalt, rätt otroligt faktiskt. 19 - 18 - 20 - 20 - 20 poäng. Matte var väldigt, väldigt nöjd när dom hade gjort alla stationerna - Keela hade inte krånglat nånstans utan bara gjort precis som hon skulle!! Ja den där 18-poängaren, då tänkte hon lämna av till skytten men hon ändrade sig och gick till matte. Fast att hon skulle VINNA... att det skulle bli rätt bra poäng, det förstod matte nog, men inte sååå bra som 97 poäng :-)

Det började regna när alla stationerna var nästan klara, och sen regnade det.... och regnade och regnade och åskade. Dom som inte redan var jätteblöta blev det under prisutdelningen. Matte vann ett par jättefina kängor!! Vilka priser :-)

Här kan man läsa mer om wt´t och se på alla resultaten!

När dom kom hem från Småland så hämtade matte mej förstås genast. Keela busade med pojkarna i Jessicas trädgård och hon uppförde sig inte alls som en vinnare utan slängde sig i trädgårdsdammen (den där som har sådäe 7cm vattendjup - men Keela lyckas alltid bli helt genomblöt ändå) så hon fick vara ute medans vi andra var inne och mattarna drack te.

3 kommentarer:

Cina sa...

ni är bäst

Minusen sa...

Javisst, du har fattat! JAG är ju bäst ju. Alltid. Den där dvärgen... jaja, hon bor ju här och hon är rätt kul. Lite duktig också tydligen. Fast jag fostrar henne. För JAG är ju bäst, som sagt.

//MinusFinus i egen hög person

Marika o Thure sa...

Hej på dej!!!
Kul att du hittade till vårt lilla krypin.
Tack för Gratulationerna och GRATTIS själv till 1:a priset, nu behöver vi inte gå och frysa om våra fötter, inget dåligt pris vi fick.
Ha det gott så syns vi förhoppningsvis ute i skogarna nån gång.
kram