lördag, juni 20, 2009

Midsommar!

Först åkte vi hem till Dobby & Epson. Det var Dobby och jag och Keela och Faxe och Bobby, och lite senare kom Jazz och Quebec också. Det var mest dom små som fick göra lååånga linjetag och närsök, men sen fick jag också vara med och göra markeringar. Dobby tyckte det var jättesvårt att skilja på nära och långt borta och han fick göra om och om och om... tills människorna var nöjda och Dobby var helt slut! Ojoj vad han blev trött! Vi andra fixade det plättlätt. Nä kanske inte, men nästan.

Sen fick jag och Keela stanna kvar i Jessicas hus medan matte åkte iväg. Hon skulle åka på MidsommarKalas. Utan mig!! Och efter ett MidsommarKalas då får man inte köra bil nämligen. Så matte var borta hela Midsommarafton och kvällen och natten (ja inte för att det går nån nöd på mig där, det är helt ok - jag gillar Jessicas tempurmadrass!) och hela dagen efter också... Keela hjälpte till att skala potatis så lite nytta hade vi av henne också, fast sen la hon sig ner i trädgårdsdammen. När matte äntligen kom och hämtade mig så suckade hon och sa att hon inte orkade vara uppe hela nätterna längre, och att hon inte mindes senaste gången hon sov tills klockan var över 12. På dagen!!

Tur att det är söndag imorgon så matte hinner vila upp sig. Fast imorgon bitti ska vi gå upp tidigt och åka iväg! Keela ska på tollar-träning och jag ska följa med som moraliskt stöd. Om det inte regnar, då sitter jag kvar i bilen tror jag...

2 kommentarer:

Cina sa...

välkommen tillbaka :-)

Anonym sa...

Verkligen kul att datorn fungerar igen. Gillar läsa din sida.

Yvonne