lördag, januari 31, 2009

Tantutställning

Våran gula Tant, Peggy, har varit på hundutställning. Keela fick följa med, och hon var otroligt fascinerad över ett helt ridhus fullt med gula långhåriga hundar!! Jag vet, det ÄR märkligt.

Nåväl, det stod en människa i mitten av ringen som var fyrkantig och sa att Peggy var alldeles fantastiskt jättefin. Hon vann jaktklassen (i mördande konkurrens...) och sen specialveteranklassen (lika mördande den...) och fick ljusstakar, muggar och hundgodis och fina rosetter. Och sen blev hon bästa veteran och fick en hel säck hundmat. Det var inte slut med detta, sen blev hon tredje vackraste tik av alla som var i det där ridhuset. FAST tanten är snart tolv år gammal :-)Kritik: "Snart 12 år gammal, fantastiskt väl bebehållen veteran, härlig i typen, härlig konstruktion, fortfarande med en ungdoms attityd, synnerligen väl presenterad och välvisad" //Gun-Britt Klingberg

Matte fick ett års försäkring i ett bolag som vi inte anlitar, så det presentkortet sålde matte på kvällen på internetet. Undras om jag får nåt fint för pengarna?! Matte var nöjd - en säck hundmat, rejält med hundgodis, två muggar OCH femhundra spänn. Det är inte alla som går med vinst när dom åker på hundutställning inte!!

1 kommentar:

Darwin sa...

Grattis mormor Peggy! Tänk den dagen min husse begriper hur han skall göra på utställningar, då skall jag också bli sådär duktig som du.
Hälsningar fr din dotterson Darwin (G Fraxinus) m husse Theo i Stockholm