lördag, augusti 23, 2008

NU har det börjat!

ÄNTLIGEN var det dags för årets första andjakt! Åh vad jag tycker om ankor!!! Jag fick bara vara ute på förmiddagen, sen fick tyvärr Pussel gå ut. Fast hon är inte lika duktig som jag, så jag förstår faktiskt inte varför matte envisas med att det där Pusslet ska få vara med??

Det regnade hela dagen. Precis hela dagen. Alla människorna blev jätteblöta. Min matte bytte kläder inifrån och ut till lunch, men det hjälpte inte så mycket. Jo hon var torr när människorna åt på Gästis, men sen blev hon ju dyngsur i hällregnet igen?! Tur att man inte bryr sig så mycket om regn. Vi åkte på vagnen och det är bra, man är med hela tiden, det luktar gott och man har full koll liksom!

Innan vi åkte hem fick Dvärgen och hennes kompis Faxe komma ut. Fullständigt onödigt tycker jag. Och VET ni vad som hände?? Dvärgen fick lukta på en död anka och hon tyckte det var LÄSKIGT!!! Ha!! Bli rädd för en död anka!! Och det ska bli apportör av den tror matte?!? Nä, ett råd i all välmening: SÄLJ ELÄNDET...

1 kommentar:

Darwin sa...

Råd fr en långhårig blondin i hufvudstaden som ännu sluppit jaktprov: dirigering är bara fånigt! De där fåniga 2-fotingarna tror att de vet något bara för att de gömt tygkorven/pippifågeln. Ha! Jag har knäckt koden - de gör så för att de är så otroligt usla på nosarbeten själva. Min husse skulle inte ens fixa en lätt markering utan min hjälp. (Vila i frid gammelmormor Sally)