tisdag, maj 06, 2008

Träning på jaktmarken!

Pussel är hos Emma och tränar agility, så jag och matte tog en liten omväg om Malmö och hämtade upp Bobby och Melker och deras husse (eftersom deras bil har gått sönder IGEN, den fick åka bärgningsbil till sjukhuset....) och så åkte vi för att träna! Vi mötte Ducken och Lipton vid Kvävedammen, och jag blev alldeles uppjagad och började tom gnälla för vi var ju HÄR, där vi brukar JAGA ju!! Det är här vi får apportera änder på kvällssträck bl a, det som är så KUL!!

Men nu var det träning. Dom "små" började, och fick göra linjetag till olika punkter, en telefonstolpe låååångt borta, några bollar i högt gräs och så ett gäng dummiesar på andra sidan ån (som mest var en bäck menmen, lite blöt blev man).

Sen fick jag och Melker och Ducken gå ut! Vi fick göra långa markeringar över ett par diken, och så fick vi dirigeringar över ån. Sen blandade vi det. Det gick bra. Ja förutom när Melkers husse kastade dubbelmarkering för då blev vi lite förvirrade och försprang oss lite båda två, hmmm... menmen, kul var det!! Tyvärr fick vi inte göra så mycket, sen åkte vi hem.

Inga kommentarer: