tisdag, november 07, 2006

Long time no see... igen!

Det har hänt en massa saker fast egentligen inget särskilt sen sist. Matte bara jobbar och jobbar (jag fick nästan bita henne i benen för att hon skulle få tummarna loss och öppna dataapparaten åt mig!!), och så blir det ju MÖRKT sådär JÄTTETIDIGT på kvällen medans det fortfarande är eftermiddag liksom. Dödstrist... Inga promenader på Revinge på eftermiddagarna längre...

Vad som har hänt?! Jaaaa... Jag har varit och apporterat flera gånger. Det är alltid lika kul!! Två gånger har min kompis Melker fått gå med mej och matte. En gång skulle hans husse skjuta och då kunde han inte hålla koll på Melker samtidigt sa han, och en gång skulle hans husse jobba. Och eftersom jag har fått följa med Melker ett par gånger så kan ju han få följa med mig ju!

I lördags var vi på jakt Pussel och jag, och då fick Pussel gå med ut lite också. Fast BARA Pussel och JAG fick sitta i bilen. Sånt gillar jag INTE.

Pussel har förresten varit lite sjuk. Hon har haft ont i tassen. Så ont att hon fick åka till doktorn! Tant Kerstin sa att ingenting var brutet, men Pussel hade en rejäl inflammation i tån. Så hon fick äta två sorters medicin och fick bara gå där det var mjukt på marken. Och sen kunde hon stödja på benet igen. Fast hon kunde springa JÄTTEFORT på tre ben...

Och i söndags var vi på jakt och det var såndär extra KUL jakt, där man får gå lös bredvid matte och så går där massor av skyttar och så flyger det fasaner som dom skjuter på och så får man springa och hämta! Ojoj vad jag gillar sånt :-) Rätt lydig var jag också faktiskt.
Det var lite lättare att gå i nässlorna än förra gången, men ändå besvärligt. Man ser inte så mycket när man inte har så långa ben liksom... Och Plussel fick inte följa med (jo hon satt i bilen, hihi!).

Inga kommentarer: