fredag, juni 30, 2006

Så var vi där igen då alltså...

Det har ju gått jättelång tid sedan jag skrev sist!!! Fattar inte hur det har gått till egentligen, men nu är det sommar och varmt och tja, det har hänt jättemycket sen sist ju :-)

Jag har varit ute och tränat med matte och flera andra olika hundar flera gånger - ibland har jag varit duktig och ibland har jag hmmm.... varit lite mindre duktig. En dag fick jag åka med till JRKs working test och gå på linje i flera timmar, det var jättekul fast det var väldigt varmt och jag fick vara med i finalen!! Men jag blev lite trött i huvudet och så blåste och visslade matte så mycket på mig att tja, jag orkade inte riktigt lyssna mot slutet... Så det pratar vi inte mer om nu tycker jag.

Jag har varit på riktig grillfest också! I Lyngby utanför Genarp. Med massor av människor och god mat (man fick ju tigga till sig lite smakbitar här och var...). Pussel var också med, och Sally. Och Hassel, min fd lillasyster som nu bor i Genarp, och så alla dom där hundarna som brukar bo där. Och så KATTERNA. Jag gillar katter. Tyvärr så springer dom inte så mycket som jag skulle vilja...

Mattes bil har varit sönder flera gånger. Och matte har varit så ARG så ARG för bilen bara gick sönder och sönder och sönder... Nu är bilen lagad och matte är inte arg längre. Men istället är hon fattig. Sån tur att matte har såna väldigt snälla kompisar som hjälper till att hämta och lämna henne på verkstan... TACK!!

Ja så har det varit midsommar också! Då tränade vi flera gånger - det är jättekul att få följa med och träna!! God mat i goda vänners lag har det också blivit. Tyvärr lite för lite mat enligt min mening. Varför får inte JAG sill och potatis???

2 kommentarer:

Bella och Busen sa...

Lyngby... där bor mina kusiner :) Får man fråga vem du var på grillfest hos kanske? :)

Mvh Linda

Minus sa...

Familjen Gydenius som brukar passa mej och Sallly när matte åker bort! De bor bakom Länsmansgården på vägen från Lyngby mot Kongsmarken :-)