tisdag, mars 15, 2011

Vilken dag!!

Uppe med tuppen (nåja...), ut en runda med hundarna, iväg till jobbet - började på skolan hemma i Torna Hällestad där jag skulle träffa rektor Ragnhild och få med mig några bluppar som skolskjutseleverna ska ha i väskan, så att när de (eller bussen de sitter i) närmar sig busshållplatsen så börjar en lampa blinka uppe på hållplatsskylten. Det var kul att få se den gamla fina renoverade skolan inifrån för en gångs skull, jag kör ju förbi den varenda dag.

Efter en pratstund där så bar det iväg mot jobbet i Genarp. Längs vägen såg jag hållplatsskyltarna blinka, men det var inte förrän mot slutet som jag insåg att det var min kasse med bluppar som satte igång dem :-)

Jobbjobbjobb hela förmiddagen, lite snabb lunch med kollegor i matsalen (pannbiffar, sås, potatis & lingon - helt ok skollunch!), sedan jobba en stund, därefter hem och ut med hundarna som sen fick följa med i bilen (skitkul, jag veet... men de är i alla fall med!), möte halv tre, jobba liten stund, två anställningsintervjuer eftersom allas vår Freddie har fått för sig att gå i pension - och sen var klockan kvart över sex.

18.00 började styrelsemötet i Lund för SSRK Södra - ähum, nä det gick inte ihop sig. Nåja, iväg mot Lund, stannade i Björnstorpskogen och snabbrastade svartingarna, och så vidare mot Ideon där vi skulle ha möte. Klockan sju var jag på plats, blev inskriven av vakten, hittade styrelsen, fick mat och så mötade vi oss fram till klockan nio, och det kändes konstruktivt och BRA!

Ut med hundarna en sväng, och sen - GISSA VAD SKÖNT DET VAR ATT TA AV SIG SKORNA!!!

Tur man inte har såna här dagar varenda dag... :-)

1 kommentar:

Marie sa...

Såna dagar vet man att man lever=)
men visst känner mig efftektiv och BRA!?

Sparade du en såndär blupp till dig själv? kan ju vara bra att ha menar jag;))